Aannemers Rotterdam

Over ons

Wij zijn een deskundig team

Ons bouwteam heeft een schat aan kennis en ervaring. We zijn hier om uw visie op vastgoedontwikkeling te realiseren. Van woningrenovaties tot verbouwingen en nieuwbouw, we zijn er voor elke fase van uw residentiële of commerciële projecten.

Bij een nieuwbouwproject begrijpen we dat het proces net zo belangrijk is als het eindresultaat. Daarom werken we nauw samen met onze klanten, werken alleen met vertrouwde partners en zoeken we materialen van de hoogste kwaliteit voor uw projecten. We hechten veel waarde aan aandacht voor detail en zijn trots op ons vermogen om goed naar onze klanten te luisteren om eersteklas bouwprojecten naar uw totale tevredenheid te leveren.

Waarom Aannemer Rotterdam?

20+ jaar ervaring

200+ Afgemaakte projecten

280+ Tevreden klanten

Wij zorgen voor kwaliteit

Met zoveel bouwbedrijven om uit te kiezen, hoe zorgt u ervoor dat u hoogwaardige professionals krijgt om uw projecten op te leveren? We weten hoe moeilijk dit kan zijn, dus we zullen u laten zien hoe u er zeker van kunt zijn dat u de hoogst mogelijke kwaliteit krijgt.

We zijn een door TrustMark onderschreven bedrijf, wat betekent dat we zwaar zijn doorgelicht door een door de overheid goedgekeurde instantie om ervoor te zorgen dat we voldoen aan de vereiste technische normen en praktijken, en dat we ons inzetten voor een goede klantenservice. We zijn ook lid van de Federation of Master Builders, de grootste handelsvereniging van het VK in de bouwsector. En we werken samen met de NHBC, de toonaangevende garantie- en verzekeringsmaatschappij in het VK voor residentiële en commerciële projecten. 

Dit zorgt ervoor dat u het volste vertrouwen heeft in de kwaliteit en duurzaamheid van ons werk. De 100% positieve beoordelingen die we van onze klanten hebben ontvangen via MyBuilder.com is het bewijs dat we uw dromen en visies centraal stellen in alles wat we doen. Als u niet tevreden bent, zijn wij niet tevreden.