Aannemers Rotterdam

10 De meest voorkomende fouten in het reparatieproces

Het is een feit dat het repareren van het huisproces de beste test voor je zenuwen is. Om problemen tijdens de reparatie te voorkomen, is het de moeite waard om de meest populaire fouten te onderzoeken die mensen ooit zijn tegengekomen.

1. Laminaat of parket in de keuken

Ja, laminaat en parket zijn zeer stijlvol en origineel. Vergeet echter niet dat er in de keuken altijd een risico op lekkage bestaat, wat kan leiden tot beschadiging en voortijdig overmatig gebruik van dergelijke vloerbedekkingen.

2. Bespaart geld op het ontwerp en de functionaliteit van afgewerkte sanitaire oplossingen

Sanitair is een dag of zelfs een jaar niet geïnstalleerd, dus u zult de slechte visuele kenmerken moeten “bewonderen”. U moet uw innerlijke esthetiek behouden terwijl u aan de sanitaire oplossingen denkt – het is beter om een beetje te veel te betalen voor stijl en schoonheid.

3. Contactdozen op vloerniveau

Wie zei dat dit een geweldige oplossing is? Mogelijk is het ongebruikelijk, maar zeker niet handig en praktisch.

4. Het ontbreken van een stopcontact in de badkamer

Besparen op het installeren van een extra stopcontact is een oplossing waar niemand baat bij heeft. Badkamerstopcontact zal zeker handig zijn voor haardrogers, scheerapparaten, manicure-accessoires en andere schoonheidsgadgets.

5.“Oude bedrading gaat lang mee”

Nee, dat zal het niet. Misschien wel de meest overhaaste beslissing is om de oude bedrading van slechte kwaliteit onaangeroerd te laten. Om kortsluiting en andere “bedels” te voorkomen, is het beter om het volledig te vervangen.

6. Gebrek aan kappen

Een afzuigkap is iets waar je niet zonder kunt. Bovendien moet het niet alleen in de keuken zijn, maar indien mogelijk ook in de badkamer.

7. Brandbare materialen in de buurt van brandende oppervlakken plaatsen.

Veiligheid is de meest essentiële zaak, dus het is het beste om dergelijke combinaties te vermijden. Zelfs als de kans op brand minimaal is, is het beter om veilig te zijn en deze tijdig te voorkomen.

8. “Geen vloerverwarming!”

Om de een of andere reden heeft vloerverwarming zijn populariteit nog niet gewonnen. Ze mogen echter niet worden genegeerd, vooral als de kamer slecht verwarmd is of als er kleine kinderen in huis zijn.

9. Gebrek aan een berging

Als je in ieder geval een heel kleine kunt maken, zul je er zeker van profiteren. Je zult ook bedanken voor deze beslissing wanneer je koffers, strijkplanken en kinderfietsen moet verbergen.

10. “We kunnen alles zonder ontwerper”

Als de financiën het nog steeds mogelijk maken om contact op te nemen met een gekwalificeerde specialist, is het beter om dit onmiddellijk te doen. Alleen een professional kan de ruimte maximaal competent indelen, verbeteren en inrichten.

Abonneer op onze nieuwsbrief

Ontvang updates en leer van de besten

Meer te ontdekken